OSET Bikes

Leg balance og smidigheden ind i din daglige crosstræning

 

ELECTRIC-CIRCUS-OLIVER-SMITH

Vi har altid OSET’erne med ud på træningsbanen og til løb. Efterhånden har rigtig mange af børnene på crossbanen en OSET, til ekstra træning.
Det er en mærkbar forandring og børnene får en langt bedre fornemmelse af deres motorcykel og hvad de kan på den, når de har trænet på en OSET Bike.

Balance
OSET’en giver dig massevis af muligheder for at øve din balance. Uanset om du er ivrig motocross kører, kører trial, eller har brug for at få bedre balance i kroppen.
Derfor er det også vigtigt ind imellem, at skrue ned for hastigheden og øve teknikken og andre svære ting fra evt. crossverden. Det giver et rigtig godt forspring.

Styrke
Mere power til at finde måde at stå og sidde på din crosser. Du kommer til at mestre sving på en helt andet måde.

Lucas siger;
“Jeg har trænet teknik, teknik og masser af teknik på OSET – jo og så selvfølgelig nedbremsning, sving og stå op”. Nu har jeg endnu flere muligheder på den nye 20.0 Racing

Smidighed
Når du er på OSET’en giver den dig muligheder og masser af idéer til, hvordan du også kan håndtere din moto cross cykel.

Caspar siger; “Teknik, bremsning med forbremsen og selvfølgelig hop – man er vel hoppekonge:) Jeg øver også bremsning i luften ligesom i SuperCross”